Weekly News

Lækre briller og godt udstyr

En brille behøver ikke være kedelig, bare fordi den er nødvendig. Få inspiration her – også til det nødvendige brille- og øjentilbehør.

Rocco solbriller

Rodenstock er gået retro-vejen og har bragt det nostalgiske 60’er look tilbage på brillescenen. Roccokollektionen laves i både solbriller og briller passer både til kvinder og mænd, som vil understrege deres look med et par markante briller.

Vejl. pris fra: 599 kr.

www.rodenstock.dk

Brille med anti-refleksbehandling

Dansk designede Fleye, der har skabt markante briller siden 2002, er kendt for deres fjerlette og elegante design. Model Luan er blevet hædret med den prestigefyldte japanske designpris ”Good Design Award”.

Vejl. pris: 2.945 kr.

www.fleye.dk

Have A Look i sort

Læsebrille fra Have A Look i klassisk wayfarer look til ham eller hende, som vil skille sig ud. Brillerne fås i styrken +1 til +3. Metallet er nikkelfrit og glassene i akryl, der giver et elegant look selv ved høj styrke.

Vejl. pris: 149 kr. eller tre par for 399 kr. (Type B)

www.havealook.dk

Spar penge med det nye AMD produkt

Har du AMD og får anbefalet 4, 6 eller 8 tabletter dagligt, så skift til Ophtamin 20, som indeholder samme høje doser af vitaminer og mineraler, men til en væsentlig lavere omkostning pr. dag. Ophtamin 20 er på Værn om Synet og øjenlægernes liste over anbefalede produkter.

Vejl. pris pr. dag: 3,75 kr. (4 tabl)

www.deepseapharma.dk

Hold styr på brillerne

En brillesnor er ikke bare praktisk, den siger noget om, hvem du er. Hos www.shopsolbriller.dk kan du blandt andet få brillesnore i læder.

Vejl. pris: 49 kr.

www.shopsolbriller.dk

Solbrille med stil

Cambridge solbrille med klassisk retro-form, der markerer hvem du er og giver mulighed for at understrege din helt egen stil. Brillen passer til både mænd og kvinder og kan vælges i forskellige styrker og størrelser.

Vejl. pris: 795 kr.

www.extraoptical.com/dk

Ud med fedtede briller

Sterling Brillerens i sprayflaske renser dine brilleglas og gør dem blanke og antistatiske. Sterling Brillerens er ligeledes velegnet til spejle og bilruder.

Vejl. pris: 24,95 kr.

www.sterlingpolish.dk

Del

Journalist

Pia Bundgaard Hansen

Andre artikler